Pollen tetter norske hjem, 1 av 5 barn plages

Pollen tetter norske hjem, 1 av 5 barn plages
Mange voksne kjenner ikke til denne enkle løsningen for å gi allergikere et fristed innendørs. Hvert år plages nærmere 1 million nordmenn av pollen.

Slik får du et fristed for pollenallergikere!

🌼 Pollenallergi og astma kan være en utfordring for barna våre. Men fortvil ikke! Vi har tipsene og løsningene som kan gjøre pollensesongen enklere og redusere allergiplagene hos de små. 🤧💨

1️⃣ Beskytt barna mot pollen: Bytt filtre i ventilasjonsaggregatet før og etter pollensesongen. 🌿🔄 Bruk sertifisertelfiltre for å holde pollen unna.

2️⃣ Hold huset rent: Rengjør tilluft- og avtrekksventiler i ventilasjonssystemet for å redusere pollenpartikler i luften. 🧹✨

3️⃣ Skap en trygg innendørs oase: Med balansert ventilasjon får du filtrert, ren og frisk luft som gir barna et allergivennlig inneklima. 🏡🌬️


Hold pollenallergien i sjakk og la barna nyte utendørsaktiviteter uten bekymring! 🌳🌞 Ta grep i dag og gi dem et pust i riktig retning med Luftig.no! 💚💨

Husk å følge med på pollenvarselet og ta forholdsregler i henhold til barnas behov. Sammen kan vi gjøre pollensesongen lettere og mer bekymringsfri for våre kjære små! 🌸👶💪


Finn mitt filter

Riktige grep skaper et fristed innendørs for pollenallergikere

Med et balansert ventilasjonsanlegg, riktig ventilasjonsfilter og bytte i riktig intervaller, kan du lage et fristed for pollenallergikere.

Les også: “Slik fungerer et balansert ventilasjonsanlegg”

Store deler av den norske befolkningen har gjerne et filter i ventilasjonsanlegget, men bytter de alt for sjeldent og har ofte filter av dårlig kvalitet som har fulgt med ventilasjonsanlegget fra start. Et filter når et metningspunkt av partikler og vil da begynne og slippe igjennom små partikler som vil finne veien tilbake i ditt hus. Etter en pollensesong er filtret ditt tett og klart for bytte. Vi anbefaler bytte av filter før pollen sesongen og etter pollen sesongen for best effekt.

andre relevante artikler
Hvorfor og hvor ofte skal du bytte filter i ditt ventilasjonsanlegg?

Sikre frisk luft i tettere hus: Regelmessig bytte av ventilasjonsfilter er en viktig del av godt inneklima.

Dette er helseskadelig – Sikre god ventilasjon med filterbytte

Luftig renser ventilasjonssystemer i norske hjem, og ser daglig sjokkerende forhold som tyder på folk sjeldent åpner ventilasjonsanlegg sitt.

Hvordan fungerer et balansert ventilasjonssystem?

Et balansert ventilasjonsanlegg sørger for likevekt mellom inn- og utluft i huset og gir frisk luft. Manglende balanse kan føre til fukt og skader.

Faller papiret ned? Ta grep snarest!

Ta papirtesten og sørg for å unngå fuktskader, samt øk levetiden på ditt ventilasjonsanlegg. I denne artikkelen viser vi deg hvordan.

Stopp pollen i ditt hjem med riktig ventilasjonsfilter 🌼

Alle pollenpartikler er større enn 1 tusendels millimeter. Et filter fra Luftig.no med filtreringsgrad ePM1 65% vil stoppe så og si alt av pollenpartikler fra og komme inn i ditt hus, samt filtrere bort pollen i luften som allerede er kommet inn. Våre filter har itillegg høyrer pollen bære og -bindingsevne en standard filter. Mangen kaller filtrene for pollenfilter eller optimal, vi kaller det bare bedre luft inne en ute.