Pollensesong

Pollensesong
Skap et trygt hjem for barn med pollenallergi. Lær hvordan du reduserer symptomer og bekymringer i pollensesongen ved å utnytte ventilasjonsanlegget.

🌼 Skap et allergivennlig inneklima for barna dine med Luftig.no! 🌿

Vi forstår hvor utfordrende det kan være for foreldre å se barna sine slite med pollenallergi. 😔 Pollensesongen kan gi ubehagelige symptomer som kløende øyne, rennende nese og pusteproblemer. Hos Luftig.no er vi her for å hjelpe dere med å skape et trygt og beskyttende miljø for barna deres, selv under pollensesongen.

Finn mitt filter

🍃 Filtrert luft for pollenallergikere: Balansert ventilasjon beskytter mot pollen

Våre filtre er avanserte kvalitetsfiltre (🌱 PM1-filter) som er spesielt designet for å fange opp pollenpartikler og forurensninger. Ved å filtrere uteluften før den kommer inn i hjemmet, bidrar vi til å redusere pollenallergener og skape et rent og friskt inneklima for barna deres. 🌈💨

andre relevante artikler
Faller papiret ned? Ta grep snarest!

Ta papirtesten og sørg for å unngå fuktskader, samt øk levetiden på ditt ventilasjonsanlegg. I denne artikkelen viser vi deg hvordan.

Klargjør hjemmet før Pollensesongen

Finn ut hvordan du kan gjøre hjemmet ditt klart før pollensesongen med praktiske tips om balansert ventilasjon og reduksjon av allergener.

Opplev en Luftig Sommerglede - Ta vare på inneklimaet ditt i sommer!

Ta grep om sommerens inneklima! Les hvordan Luftig.no kan hjelpe deg med ren og frisk luft, samtidig som du unngår tette ventilasjonsfiltre.

Pollen tetter norske hjem, 1 av 5 barn plages

Mange voksne kjenner ikke til denne enkle løsningen for å gi allergikere et fristed innendørs. Hvert år plages nærmere 1 million nordmenn av pollen.

🏡 Praktiske tips for å håndtere pollenallergi hos barn: Skap et bekymringsfritt hjem med Luftig.no

Med Luftig.no kan dere ta noen enkle steg for å gi barna en bedre hverdag:
✅ Skift ut filteret i ventilasjonsaggregatet før og etter pollensesongen med våre pålitelige originalfiltre. Slik kan dere være sikre på at pollen holdes utenfor huset.
✅ Rengjør tillufts- og avtrekksventilene jevnlig for å opprettholde optimal luftkvalitet og redusere pollenopphopning.
✅ Unngå å lufte ut på dager med høyt pollenutslipp og varmt vær. Ventilasjonen gir dere kontroll over luftstrømmen og sørger for at barna puster inn ren luft.
✅ Etter utendørsaktiviteter, sørg for grundig vask av ansikt, hender og føn håret før leggetid. Dette minimerer risikoen for at pollen følger med inn i sengen.
✅ Husk at kjæledyrene kan også bringe pollen inn. Gi dem en rask dusj eller børsting utendørs for å unngå spredning av allergener.

Les gjerne mer om pollenallergi her hos Norges Astma og Allergiforbund og følg pollenvarselet