Pollensesong

Pollensesong
Skap et trygt hjem for barn med pollenallergi. Lær hvordan du reduserer symptomer og bekymringer i pollensesongen ved å utnytte ventilasjonsanlegget.

🌼 Skap et allergivennlig inneklima for barna dine med Luftig.no! 🌿

Vi forstår hvor utfordrende det kan være for foreldre å se barna sine slite med pollenallergi. 😔 Pollensesongen kan gi ubehagelige symptomer som kløende øyne, rennende nese og pusteproblemer. Hos Luftig.no er vi her for å hjelpe dere med å skape et trygt og beskyttende miljø for barna deres, selv under pollensesongen.

Finn mitt filter

🍃 Filtrert luft for pollenallergikere: Balansert ventilasjon beskytter mot pollen

Våre filtre er avanserte kvalitetsfiltre (🌱 PM1-filter) som er spesielt designet for å fange opp pollenpartikler og forurensninger. Ved å filtrere uteluften før den kommer inn i hjemmet, bidrar vi til å redusere pollenallergener og skape et rent og friskt inneklima for barna deres. 🌈💨

andre relevante artikler
Pollen tetter norske hjem, 1 av 5 barn plages

Mange voksne kjenner ikke til denne enkle løsningen for å gi allergikere et fristed innendørs. Hvert år plages nærmere 1 million nordmenn av pollen.

De beste tipsene for å redusere strømregningen

I en tid med høye strømregninger, er det lurt å tenke på hvilke tiltak man kan gjøre for å minske energiforbruket i boligen. Spar opptil 50 000 kr.

Faller papiret ned? Ta grep snarest!

Ta papirtesten og sørg for å unngå fuktskader, samt øk levetiden på ditt ventilasjonsanlegg. I denne artikkelen viser vi deg hvordan.

Hvorfor og hvor ofte skal du bytte filter i ditt ventilasjonsanlegg?

Sikre frisk luft i tettere hus: Regelmessig bytte av ventilasjonsfilter er en viktig del av godt inneklima.

🏡 Praktiske tips for å håndtere pollenallergi hos barn: Skap et bekymringsfritt hjem med Luftig.no

Med Luftig.no kan dere ta noen enkle steg for å gi barna en bedre hverdag:
✅ Skift ut filteret i ventilasjonsaggregatet før og etter pollensesongen med våre pålitelige originalfiltre. Slik kan dere være sikre på at pollen holdes utenfor huset.
✅ Rengjør tillufts- og avtrekksventilene jevnlig for å opprettholde optimal luftkvalitet og redusere pollenopphopning.
✅ Unngå å lufte ut på dager med høyt pollenutslipp og varmt vær. Ventilasjonen gir dere kontroll over luftstrømmen og sørger for at barna puster inn ren luft.
✅ Etter utendørsaktiviteter, sørg for grundig vask av ansikt, hender og føn håret før leggetid. Dette minimerer risikoen for at pollen følger med inn i sengen.
✅ Husk at kjæledyrene kan også bringe pollen inn. Gi dem en rask dusj eller børsting utendørs for å unngå spredning av allergener.

Les gjerne mer om pollenallergi her hos Norges Astma og Allergiforbund og følg pollenvarselet